Yoga, een sterkere jij!

Door aan yoga te doen, richt je je aandacht op je lichaam. Je lichaam wordt sterker en soepeler. Je wordt meer stressbestendig. Je komt los van je herhalende gedachten en je slaap verbetert. Als je je beter in je lichaam voelt, dan krijg je vanzelf een kalmere geest en word je emotioneel evenwichtig. Je krijgt meer energie.
Meer energie brengt meer liefde  voor jezelf en voor anderen. Je voelt je meer verbonden met het leven. Je hart gaat openstaan.

Je wordt een sterkere jij.

Start yoga

De les Start Yoga is speciaal voor iedereen die geen voorkennis heeft van yoga. Tijdens de lessen Start Yoga krijg je inzicht in de verschillende basisprincipes van yoga. Je leert de poses stapsgewijs aan en je ontwikkelt een bewuste yoga ademhaling.

We leren je het systeem vlot te begrijpen zodat er zich getrouwe yoga kan ontwikkelen.

De 3 unieke stijlen

Bij ons vind je deze 3 unieke stijlen, slow, basic en dynamic Yoga . Elke stijl heeft zijn eigen kracht, kwaliteit en karakter. Zo kan je  comfortabel je eigen manier vinden om yoga te beoefenen en je gezond, gelukkig en geestig te voelen.

Over de 3 verschillende stijlen lees je hier.

 

Privésessies

Privélessen zijn bedoeld voor mensen die graag – in een rustige sfeer – specifieke aandacht krijgen bij het aanleren van yoga, meditatie of ademhaling.

Ook als je verkiest om eerst in privé yoga te leren, voor je je tot een groep voegt, kan je een privéles kiezen. 

 

Inspirerende, begeesterde en high level (duo) coaches! Gewoon al prachtig om naar jullie te luisteren en te kijken! Top!
Veerle
Kinderpsycholoog
Add to cart