Hart & Hoofd Harmonisatie

Er speelt zich een dialoog af in ons, op ieder moment in ons dagelijkse leven. Het is ongetwijfeld één van de meest vitale communicaties die we voeren. De dialoog gebeurt in stilte en meestal onbewust. Het is een onafgebroken, op emotie gebaseerde conversatie, waarbij signalen gestuurd worden van het hart naar het hoofd. Deze emotionele signalen bepalen de chemische stofwisseling in het lichaam. Ze beïnvloeden onze zelfperceptie, onze reacties, onze besluitvaardigheid en onze waarneming van anderen en van onze omgeving. Ze conditioneert ook de talrijke anderen energieën, uitputtende gedragspatronen, gedachten en prestaties.

Ik nodig je graag uit om een technologie aan te leren om het Hart en het Hoofd te Harmoniseren.

In deze module zal je leren hoe je:

– stressverlichtende hormonen verhoogt zoals: oxytocine, DHEA, dopamine
– antistoffen boost voor het immuunsysteem tegen infectie, virus en ziekte
– emotionele helderheid behoudt te midden van de chaos.
– gezonde en efficiënte besluiten neemt
– mentale en intuïtieve topprestaties neemt
– de hartslagvariabiliteit voor een lange levensduur verbetert
– korte & lange termijn geheugen stimuleert
– alle hersenfuncties harmoniseert

Wat de wetenschap ontdekte over het hart:

Wetenschappers ontdekten nieuwe informatie over het hart waaruit blijkt dat het hart veel complexer is dan we ooit hadden gedacht. Wetenschappelijk bewijs toont dat het hart ons emotionele en intuïtieve signalen stuurt om ons te helpen bij het navigeren door ons leven. Het hart pompt niet enkel bloed rond, het stemt systemen in het lichaam op elkaar af, zodat ze in harmonie met elkaar functioneren.

“Het hart heeft het vermogen om rechtstreeks met de hersenen te communiceren, het onthoudt en neemt veel beslissingen zelf. Het hart stuurt vitale informatie naar de hersenen wanneer de hersenen niet in staat zijn de informatie te berekenen. Het hart synchroniseert, onderscheidt en helpt ons bij het nemen van cruciale beslissingen.”

Nieuwe ontdekkingen maken duidelijk dat er binnen elk van ons een organiserende centrale intelligentie bestaat. Deze intelligentie kan ons verheffen boven problemen en ons naar nieuwe vervullende ervaringen leiden, zelfs midden in chaos. Het is een vlotte intuïtieve bron van wijsheid en intuïtie. De harmonisatie van het hart en hoofd gebeurt zodra onze geest en onze emoties samenwerken via een proces dat wij zelf initiëren. Deze vorm van intelligentie uit zich in gedachten en emoties die voor onszelf en voor anderen gunstig zijn.

(bron. https://www.ccjm.org/content/ccjom/74/2_suppl_1/S48.full.pdf)

De module wordt door Sitti gegeven op zaterdag 27 januari van 10u tot 15u. 
Op zaterdag 2 maart gaat Module 2, de vervolgmodule door.

De prijs is 125€.

Een kleine lunch wordt voorzien.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add to cart