Onderwerpen

● De vijf biologische natuurwetten
● Wat bedoel ik met een zinvol biologisch speciaalprogramma?
● Een introductie over evolutieleer en embryologie, de ware basis van geneeskunde
● Praktische voorbeelden wat biologische conflictsituaties zijn
● Een ruim begrip over wat kanker is, overlevingsmechanisme van de natuur. Voorbeelden van kanker en hun biologische zin
● Holistische denken
● Wat zijn hersenconstellaties?
● Welke functie hebben bacteriën en schimmels in ons lichaam?
● Waarom zijn de nierverzamelbuizen zo belangrijk bij conflicten op je existentie en overleving

 

Laat me jou de weg wijzen naar een begrip over ziekte en gezondheid zonder angst en paniek. Elke ziekte maakt deel uit van onze biologische overlevingsprogramma’s. Als we de natuur observeren kunnen we zien dat alles gericht is op overleven. Zo is het ook in ons lichaam. Ons lichaam is niet uitgerust met programma’s die ons zouden willen vernietigen. Zelfs kanker en alle mysterieuze aandoeningen vormen daarop geen uitzondering. Het is door gebrek aan kennis en de aanhoudende onwetendheid hoe het verbond lichaam-geest op elkaar inwerkt, dat er vele mensen zinloos overlijden aan ziekte.
De biologische zin achter ziekte wordt niet begrepen door de tragische misvatting dat welke ziekte dan ook kwaadaardig zou zijn. Dat is het gevolg van een dualistisch denken dat ons steeds verder weg brengt van de essentie van wie wij werkelijk zijn. Het is een perceptie die gebaseerd is op angst en het niet begrijpen wat een trauma of shock kan teweegbrengen in het lichaam.
De aanhoudende overtuiging dat er iets mis zou lopen in ons lichaam is de grote oorzaak van veel lijden en pijn. Onze medische wetenschap is zeer waardevol om bij acute gevallen levens te redden, en dat mag ook gezegd worden. Door een onvoldoende begrip over de samenhang lichaam-geest echter, is ze niet in staat om de ziektesymptomen te zien als werkelijke helingssignalen. Ze beschouwt ziekte als het tegenovergestelde van gezondheid en gaat daarom ziekte bestrijden. Dat is de reden waarom mensen overlijden aan ziekte. Het grote inzicht uit het holistische denken, is dat elke ziekte een onderdeel is van een proces dat leidt naar volledige gezondheid, zowel voor lichaam als geest. Ook kanker vormt hierop geen uitzondering. Alles heeft een biologische zin met als doel te kunnen overleven.
– Daniël

Mijn missie?
Ik wil je helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van de natuurlijke intelligentie van jouw lichaam en het vergroten van je bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtig, gezond en stromend leven.
– Daniël

Praktisch
– zaterdag 18 maart van 14u tot 17u
– in Bodhi Life Center: Borstekouterstraat 72 / Roborst
– prijs: 17€/stoel of 13€/vloerkussen
– inschrijving

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Add to cart