Wat is Thaise massage?

Traditionele Thaise massage biedt zowel fysieke als psychologische voordelen. In tegenstelling tot andere massagetechnieken die enkel gericht zijn op ontspanning, helpt Thaise massage spierpijn te behandelen en stijfheid te verzachten. Het helpt je ook mentaal te ontspannen.

Thaise massage werkt diep in op de energielijnen van het lichaam en brengt je tot een intense staat van rust waarvan je nog dagen nageniet. Het stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem. Thaise massage wordt door de kleren gegeven.

Thaise massage is een techniek die in Thailand al 2500 jaar met respect doorgegeven wordt van leraar op leerling. In Thailand vervangt massage zowel kinesitherapie, osteopathie als psychotherapie.

Wil je zelf thuis je partner/vriend of kind helpen met massage?

Lot volgde in 2009 – 2010 – 2011 les aan de school voor traditionele Thaise massage Wat Po in Bangkok en Chiang Mai. Ze maakte haar eerste cursus af met felicitaties van haar leraars omwille van “het juist gevoel op de energielijnen” en werd aangespoord om zich te verdiepen in de Thaise massage. Ze studeerde in 2011 af in Thai Massage Therapy. Daarnaast volgde ze ook de cursussen Thaise oliemassage, Thaise voetmassage en Thaise babymassage. Sinds 2011 geeft ze wekelijks Thaise massages bij Bodhi.

Er worden workshops Thaise massage gegeven. Zo leer je om thuis je partner, kind of vriend te helpen met het wegmasseren van  verschillende pijnen.
Voor je professionele activiteit van massage kan deze techniek een grote meerwaarde betekenen.

Op zaterdag 6 januari gaat de cursus “Nek & Schouders” door in Bodhi.

Add to cart