Privésessie

Rond mijn 21ste zat ik vast in een destructieve levensstijl als drugsverslaafde en criminaliteit. Door de drugs was ik op emotioneel en psychologisch niveau zeer onzeker, onvoorspelbaar en onaardig.

Mijn lichaam was het ene moment te mager en het andere moment had ik een overgewicht. Ik had geen woning, geen job, geen geld. Ik gaf de schuld van mijn ellende aan mijn familie, leerkrachten, vrienden en de overheid. Elke dag ging ik dieper en dieper in de donkere put van onheil, ongeluk en armoede. De verslaving, de onzekerheid en de eenzaamheid hebben me bijna mijn leven gekost.

Op het dieptepunt van mijn duisterheid, stierf ik bijna aan de drugsverslaving. In een visioen vertelden drie monniken mij dat ik zelf verantwoordelijk was voor mijn ellende. Ik begreep dat ik zelf onbewust gekozen had om met zielenpijn te leven. Ik begon mensen te vergeven. Het was een enorm psycho-mentale verschuiving en een spirituele ontwaking in mijn leven. 

Na deze “dark night of the soul” begon mijn leven geleidelijk te veranderen. Kort daarop ontdekte ik helingswerk en yoga. 

Na een gesprek/consultatie waarin we de oorzaak van het/(de) onopgeloste conflict(en) ontdekt hebben, gaan we met verschillende oefeningen werken  om dit op te lossen. De oefeningen hebben de wortels van de gekoesterde tradities die onze voorouders duizenden jaar geleden toepasten. Gecombineerd met de huidige wetenschappelijke ontdekkingen zijn de oefeningen eenvoudig en toegankelijk voor iedereen.

Via hart-emotionele intelligentie, meditatie, ademhalingsoefeningen en bewegingswerk open we de poort van de destructieve patronen zoals; verslaving, frustratie en twijfel. In de privésessies begeleid ik jou in je transformatie, waardoor een nieuwe wind door je leven waait.

Add to cart