Diepe thaise massage om je batterijen volledig op te laden

De methode harmoniseert lichamelijke en energetische aspecten, uniek aan Thaise massage.

Het helpt de spieren te ontspannen, de weefsels en gewrichten soepel te maken en om pijn te verlichten. Thaise massage stimuleert de longen, de bloedsomloop en het lymfesysteem.

Je kan kiezen voor een massage van 75 of 105 minuten. Een massage van 105 minuten is het meest compleet en biedt je een diep inwerkende ontspanning waarvan je nog dagen nageniet.

Thaise massage is een techniek die in Thailand al 2500 jaar met respect doorgegeven wordt van leraar op leerling. In Thailand vervangt massage zowel kinesitherapie, osteopathie als psychotherapie en dergelijke.

Ze is diep ontspannend en ideaal voor wie graag aan zijn lichaam diepe, deugddoende aandacht wil schenken. 

De voordelen van Thaise massage

Traditionele Thaise massage biedt zowel fysieke als psychologische voordelen. In tegenstelling tot andere massagetechnieken die enkel gericht zijn op ontspanning, helpt Thaise massage spierpijn te behandelen en stijfheid te verzachten. Het helpt je ook mentaal te ontspannen.

1. Verlaagt stress

Te veel stress kan een negatieve invloed hebben op de mentale en fysieke gezondheid. Chronische of langdurige stress kan leiden tot ernstige ziekten, waaronder depressie en hart- en vaatziekten.Thaise massage maakt gebruik van zachte druk- en rektechnieken om het lichaam te ontspannen. 

2. Verhoogt energie

“Energielijnen, of Sen” zijn lijnen die energie vervoeren in het lichaam. Strakke spieren blokkeren de verschillende Sen en  verminderen de  stroom van levensenergie. Dit resulteert in stijfheid, pijn en ziekte. Thaise massage opent de Sen en verbetert zo de stroom van levensenergie.

 

 

3. Verlicht hoofdpijn

Een studie uit 2015 toonde aan dat Thaise massage een effectieve behandeling is voor mensen met chronische spanningshoofdpijn.

4. Stimuleert de bloedsomloop

Door zachte strekoefeningen bevordert Thaise massage zowel de lymfe- als de bloedsomloop. Deze yoga-achtige oefeningen bevorderen de bloedcirculatie en voorzien de weefsels van het lichaam van zuurstof. Dit helpt de celgroei en verbetert de gezondheid van het hart.

5. Verbetert het bewegingsbereik

Thaise massage brent yoga-achtige rekoefeningen. De geleidelijke, zachte rek zal de soepelheid van de persoon na verloop van de tijd vergroten, waardoor er meer bewegingsvrijheid komt.

Add to cart