Loop je vast in het leven?

Elke gedachte of gevoel beïnvloedt in meer of mindere mate ons ervaren van gezondheid en vitaliteit, dankzij de nauwe band tussen lichaam, emotie en geest. Als je ervan overtuigd bent dat het normaal is om oud, zwak en ziek te worden, zal dit de realiteit zijn die je voor jezelf creëert.

Als je je voortdurend in een emotie van slachtofferschap, gebrek of angst houdt/voelt, zal dit op het weefselniveau een waterval van chemische veranderingen te weeg brengen die het weefsel verzwakken tot in de kern en het snel verouderen. Onze slechte gezondheid en snelle veroudering zijn een lichamelijke realiteit als gevolg van deze weefselveranderingen door de gedachte die we van onszelf hebben. Omgekeerd kunnen we deze destructieve kracht ombuigen naar genezing en verjonging. 

Het besef dat lichaam, emotie en geest één geheel zijn en de ware aard van de mens begrijpen, zal ons inzicht geven in de rol die gevoelens en emoties spelen in het fysieke aspect van de mens.

 

Hoe gaan we te werk

 In 1-op-1 sessies gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van deze patronen via een gesprek om jouw “innerlijk kind” te begrijpen. Daarna  werken we met verschillende methodes en oefeningen om het conflict op te lossen:  het versterken van je hart-emotionele intelligentie, ademhalingsoefeningen, meditatie en psycho-fysisch bewegingswerk.

Ik geef ook workshops om deze methodes in groep aan te leren.

Add to cart