Jelle Van den Heede

Jelle is mijn BFF 🙂 sinds mijn 19de. Lang voor yoga mij in de ban nam, heeft Jelle me geleerd om “los te laten.” Met veel gegniffel en geschater hebben we samen een gouden studententijd beleefd.

Jelle maakt collages, mobiles, tekeningen, …
Ze dragen allemaal Jelles subtiliteit, frisse kleuren, speelsheid en ze komen vaak vreemd uit de hoek.
In de massagekamer van Bodhi hangen 3 van haar werkjes.

David Uyterhaeghe

Waar is Wally? David is een marketerende nomade. Je weet nooit precies waar hij woont/is. Maar je weet hem altijd te vinden. Hij is een stevige rots en hij is evengoed de enthousiaste, spontane wilde water rivier!

In 2019 heeft hij ons een stevige duw in de rug gegeven. Met zijn business kennis heeft hij ons de weg getoond wat we met Bodhi wilden bereiken en hoe hoe we dat moesten aanpakken.

Dat is wat David nog steeds doet: zelfstandigen de rode draad laten oppikken.

Raul Hernandez

Raul is onze Mexicaan vriend, hier in België. Raul ervaart de basis van de “existentiële problemen” van de Europeanen als de verloren verbintenis met de aard van hun oorsprong.

Hij stelt dat de overgrote meerderheid van de Europeanen helaas ver verwijderd zijn van hun natuur, hoewel ze erop leven, erop slapen en er elke dag op lopen. Ook al zijn ze er uit voortgekomen, ze hebben het verbannen naar de geschiedenis, naar de heidense riten, naar musea etc. 

Raul’s werk is het herverbinden van de mens met de natuur zelf.  

Daniël Der Weduwen

Daniël Der Weduwen, ‘The healtman’ is een therapeut. Hij geeft informatie over de natuurlijke werking van het lichaam, over ‘natuurlijk genezen’ enz via online filmpjes, lezingen en boeken.

Daniël neemt maandelijke een privéles yoga bij Sitti sinds 2013. Wekelijks komt hij naar de dynamische yogales in Bodhi Life Center.

Emmy Schockaert

Emmy is de leukste bosnimf die we kennen. Ze gidst je door het bos, alsof het haar eigen tuin is.

Vroeger gingen we vaak samen wandelen. Ik was verwonderd hoe Emmy alle lokale planten en bomen bij naam kent.

Maar het meest van al erken ik haar rust en zachtheid. Precies die ontspanning deelt ze met jou in het bos tijdens een heerlijk bosbad. 

Ik noem haar Emmy Barrevoets.

Ourobouros

Karel en Sofie zijn de meest echte bioboeren! Karel heeft een uitzonderlijke kennis van aarde, planten en fruitbomen, die je niet kan vinden in alle encyclopedieën samen. Hij haalt zijn kennis vast uit het web van het universum zelf.

Sofie is door haar geaardheid heel erg intuïtief, gevoelig en liefdevol. Onze gesprekken zijn erg waardevol voor mij!

Ik werk af en toe eens bij hen gewoon omdat de sfeer er top zit!

Ik kan me geen authentiekere maaltijden voorstellen zonder de groentjes van ourobouros!

Eline Strybos

Als je van de natuur houdt, dan hou je van Elines bloemen en taartjes.

In de inkom van Bodhi komt de zorg en schoonheid van pure natuur al geurend naar je toe. Elines bloemen verwelkomen je.

Voor glutenvrije taartjes is dit het adres waar we je naartoe sturen. Het is dé smaak en dé verfijning met  biologische produkten die Eline verbakt tot een verrukkelijk taartje!

Cindy Doms

Cindy is een integere, liefdevolle vrouw. Ze heeft een enorme passie voor het zuiveren van het lichaam. Ze gebruikt hiervoor Kambo, een natuurlijk anti-biotica dat het immuunsysteem een volledige reset schenkt.

Voor mij is Cindy een speelse 20ste eeuwse tovenares, die de grote kracht laat werken en stromen daar waar de wil groot is. 

Erika Van Rompaey

Erika is vrolijk en speels. Zij leeft in het moment en is een prachtig muzikant. Ze geeft workshop in schilderen en kleuren waardoor we dieper en helderder onszelf kunnen ontvouwen en tot zelf inzicht komen om beter van het leven te genieten. 

Erika geeft ons advies om via blaasinstrumenten kinderen beter te leren ademen.

David De Wulf

We hebben de dochters van David De wulf leren kennen in de lessen Alfa Generatie die we geven op woensdagnamiddag.

Het zijn heel inspirerende meisjes. We kennen de ouders nog niet zo goed, maar we zijn ervan overtuigd dat ze even inspirerend zijn. 

David geeft opleidingen in mindfullness training. Hij geeft lezingen en schreef een tiental boeken.

Frank Sackebandt

Frank is veelzijdig met zijn handen. Hij is een meester in het creëeren van werkjes met hout, hij plant en oogst de lekkerste groentjes.

Met zijn Lomi Lomi massages schenkt hij jou een buitenaardse ervaring. In deze massage voel je de kracht van Hawai, de combinatie van de intense oceaan en de woeste vulkaan. 
Hij gaat helemaal mee met de flow van jouw zijn. Echt heerlijk!!

 

Wilgenkracht

Nel en Michaël hebben een heerlijk plekje, waar je de tijd vergeet, waar ruimte is voor stilte en waar natuur centraal staat. Het is een plek om te onthaasten en tijd te nemen voor jezelf.

De yurt staat in de Wilgenstraat in Balegem. Je kan ze per weekend huren.

De ongetemde stem

Roos vd Kerckhove

Roos en ik zaten samen op kot. Ik vond Roos altijd heel inspirerend. Als haar deur openstond, liet ze me soms binnen en stond ik minutenlang te staren naar de boeiende dingetjes die ze verzamelde en aan de muur hingen.

Het verbaasde me niet dat ik Roos haar naam later tegenkwam op sjaals in de winkel.
Haar passie voor natuurlijke materialen en voor Marocco zorgde voor een nieuwe wind in haar werk: murals, tassen, tapijtjes.

We zijn elkaar opnieuw tegengekomen. Onze dochters zitten samen in de klas. Onze vriendschap neemt nieuwe vormen aan.

Rijkbos Bloemen

Jan Cannaerts

Jan Cannaerts is de sympathiekste en meest nederige muzikant die we kennen.

Bij hem voel je je meteen helemaal jezelf, precies omdat hij helemaal zichzelf is. Hij grapt de sfeer helemaal luchtig. Zijn liedjes gaan vaak over dagelijkse dingen, en op Jans manier ervaar je veel diepgang en je voel je helemaal verbonden met alles en iedereen.

Op zijn website kan je al eens gaan luisteren.

Add to cart