Cindy Doms

Cindy is een integere, liefdevolle vrouw. Ze heeft een enorme passie voor het zuiveren van het lichaam. Ze gebruikt hiervoor Kambo, een natuurlijk anti-biotica dat het immuunsysteem een volledige reset schenkt.

Voor mij is Cindy een speelse 20ste eeuwse tovenares, die de grote kracht laat werken en stromen daar waar de wil groot is. 

Emmy Schockaert

Emmy is de leukste bosnimf die we kennen. Ze gidst je door het bos, alsof het haar eigen tuin is.

Vroeger gingen we vaak samen wandelen. Ik was verwonderd hoe Emmy alle lokale planten en bomen bij naam kent.

Maar het meest van al erken ik haar rust en zachtheid. Precies die ontspanning deelt ze met jou in het bos tijdens een heerlijk bosbad. 

Ik noem haar Emmy Barrevoets.

Raul Hernandez

Raul is onze Mexicaan vriend, hier in België. Raul ervaart de basis van de “existentiële problemen” van de Europeanen als de verloren verbintenis met de aard van hun oorsprong.

Hij stelt dat de overgrote meerderheid van de Europeanen helaas ver verwijderd zijn van hun natuur, hoewel ze erop leven, erop slapen en er elke dag op lopen. Ook al zijn ze er uit voortgekomen, ze hebben het verbannen naar de geschiedenis, naar de heidense riten, naar musea etc. 

Raul’s werk is het herverbinden van de mens met de natuur zelf.  

Daniël Der Weduwen

Daniël Der Weduwen, ‘The healtman’ is een therapeut. Hij geeft informatie over de natuurlijke werking van het lichaam, over ‘natuurlijk genezen’ enz via online filmpjes, lezingen en boeken.

Daniël neemt maandelijke een privéles yoga bij Sitti sinds 2013. Wekelijks komt hij naar de dynamische yogales in Bodhi Life Center.

Marieke
Rijkbos Bloemen

Marieke is een gepassioneerde bloemenboerin. Haar “touch” en liefde voor schoonheid, zorg, harmonie en samenhorigheid straalt in haar werk bij  Rijbosbloemen. In de Vlaamse Ardennen is dit 1 van de schoonste plekken voor bloemen. Wekelijks plukken is een plezier. Soms zitten we samen rond een vuur te eten, te zingen en veel meer. 

Ourobouros

Karel en Sofie zijn de meest echte bioboeren! Karel heeft een uitzonderlijke kennis van aarde, planten en fruitbomen, die je niet kan vinden in alle encyclopedieën samen. Hij haalt zijn kennis vast uit het web van het universum zelf.

Sofie is door haar geaardheid heel erg intuïtief, gevoelig en liefdevol. Onze gesprekken zijn erg waardevol voor mij!

Ik werk af en toe eens bij hen gewoon omdat de sfeer er top zit!

Ik kan me geen authentiekere maaltijden voorstellen zonder de groentjes van ourobouros!

Piet De Kersgieter

Piet is multi-getalenteerd. We leerden hem kennen in de yogales. Snel kwamen we te weten dat hij een topfotograaf is, gekend op websites van vele bekende chef-koks. Hij maakte ook een fotoshoot van Sitti en Lot in 2019. We vonden de samenwerking heel spontaan. Piet serveerde een ruim gamma aan topfoto’s.

Een paar jaar terug had Piet een nieuwe passie. Hij wou een goeie ecologische oven bouwen. Ondertussen heeft hij die uitgevonden, gebouwd en verkoopt hij die. Die oven heet OVUN.

Jelle Van den Heede

Jelle is mijn BFF 🙂 sinds mijn 19de. Lang voor yoga mij in de ban nam, heeft Jelle me geleerd om “los te laten.” Met veel gegniffel en geschater hebben we samen een gouden studententijd beleefd.

Jelle maakt collages, mobiles, tekeningen, …
Ze dragen allemaal Jelles subtiliteit, frisse kleuren, speelsheid en ze komen vaak vreemd uit de hoek.
In de massagekamer van Bodhi hangen 3 van haar werkjes.

Erika Van Rompaey

Erika is vrolijk en speels. Zij leeft in het moment en is een prachtig muzikant. Ze geeft workshop in schilderen en kleuren waardoor we dieper en helderder onszelf kunnen ontvouwen en tot zelf inzicht komen om beter van het leven te genieten. 

Erika geeft ons advies om via blaasinstrumenten kinderen beter te leren ademen.

David De Wulf

We hebben de dochters van David De wulf leren kennen in de lessen Alfa Generatie die we geven op woensdagnamiddag.

Het zijn heel inspirerende meisjes. We kennen de ouders nog niet zo goed, maar we zijn ervan overtuigd dat ze even inspirerend zijn. 

David geeft opleidingen in mindfullness training. Hij geeft lezingen en schreef een tiental boeken.

Frank Sackebandt

Frank is veelzijdig met zijn handen. Hij is een meester in het creëeren van werkjes met hout, hij plant en oogst de lekkerste groentjes.

Met zijn Lomi Lomi massages schenkt hij jou een buitenaardse ervaring. In deze massage voel je de kracht van Hawai, de combinatie van de intense oceaan en de woeste vulkaan. 
Hij gaat helemaal mee met de flow van jouw zijn. Echt heerlijk!!

 

Wilgenkracht

Nel en Michaël hebben een heerlijk plekje, waar je de tijd vergeet, waar ruimte is voor stilte en waar natuur centraal staat. Het is een plek om te onthaasten en tijd te nemen voor jezelf.

De yurt staat in de Wilgenstraat in Balegem. Je kan ze per weekend huren.

David Uyterhaeghe

Waar is Wally? David is een marketerende nomade. Je weet nooit precies waar hij woont/is. Maar je weet hem altijd te vinden. Hij is een stevige rots en hij is evengoed de enthousiaste, spontane wilde water rivier!

In 2019 heeft hij ons een stevige duw in de rug gegeven. Met zijn business kennis heeft hij ons de weg getoond wat we met Bodhi wilden bereiken en hoe hoe we dat moesten aanpakken.

Dat is wat David nog steeds doet: zelfstandigen de rode draad laten oppikken.

Eline Strybos

Als je van de natuur houdt, dan hou je van Elines bloemen en taartjes.

In de inkom van Bodhi komt de zorg en schoonheid van pure natuur al geurend naar je toe. Elines bloemen verwelkomen je.

Voor glutenvrije taartjes is dit het adres waar we je naartoe sturen. Het is dé smaak en dé verfijning met  biologische produkten die Eline verbakt tot een verrukkelijk taartje!

Amalia Vermandere

Amalia ken ik ongeveer sinds 2005. Ze kwam binnen in de keuken waar ik toen logeerde, al zingend. Zingen doet ze nog steeds. Ze schrijft haar teksten poëtisch, haar klanken plonken uit haar gitaar.

Amalia heeft nog een band met ons, op een ander vlak. Ze geeft yogalessen in Oostende. Dit doet ze met de kennis van het lichaam (ze was ostheopate) en ook met een diep bewustzijn en op fijngevoelige wijze. 

Er is 1 yogadocente waarnaar ik anderen kan doorverwijzen, het is Amalia

Jan Cannaerts

Jan Cannaerts is de sympathiekste en meest nederige muzikant die we kennen.

Bij hem voel je je meteen helemaal jezelf, precies omdat hij helemaal zichzelf is. Hij grapt de sfeer helemaal luchtig. Zijn liedjes gaan vaak over dagelijkse dingen, en op Jans manier ervaar je veel diepgang en je voel je helemaal verbonden met alles en iedereen.

Op zijn website kan je al eens gaan luisteren.

Joke Timmerman

Joke deelt met veel zin en roeping de liefde voor dans met jullie! Vanuit haar eigen doorvoelen en ervaring geeft ze begeleiding, uitnodigingen en oefeningen. Joke werkt meestal met een centraal thema (zoals jouw ruimte, de aarde, water, het innerlijk kind, het vrouwenvuur,…) dat allerlei inspiratie biedt. Het is als een lange dansmeditatie waar ze je doorgidst, met vrijblijvende uitnodigingen, en overwegend vrije dansmomenten om helemaal te genieten.

Joke geeft dansworkshops en dansavonden in de buurt van Oudenaarde.

Anna Wynants

Anna kwam een lange tijd geleden bij ons voor het eerst naar de yogales. 
Ondertussen heeft ze een eigen restaurantje, De Keukentafel met bijhorend B&B opgericht, te midden van de Oosterzeelse velden.

Haar project ligt ons nauw aan het hart. Ze teelt al haar biogroenten en fruit zelf, ze brouwt, fermenteert, kookt en bakt. Ze werkt in samenwerking met de seizoenen. Haar bordjes zijn magisch!

In de keukentafel boek je een plaats aan een lange tafel, waar iedereen dezelfde gangen geserveerd krijgt. 

De Keukentafel gebeurt in teamwork met haar zus, Fien die serveert en brouwt en …

Karlien Buysse

Als Karlien nog danst, dan draait de wereld nog! Karlien is vooral gekend om haar Derwisjen-dans. Deze dans kan je elke vrijdagavond volgen in Ellezelles.

Daarnaast doet Karlien ook een tal van massages, Lomi Lomi uit Hawai, Reiki en andere gevoelsmassages. Dit doet ze in Brakel.

Karlien voelt je aan vanuit haar vrolijke, levendige zelf. Ze verzorgt je als een God of Godin!

Add to cart